Meer resultaten voor fiets

 
fiets
 
fiets elektrisch
De electrische fiets kan je hier zeker een handje bij helpen om nu en dan eens een tandje bij te steken. Bij Wim Vervaele kan je terecht voor zowel je bestaande fiets te laten ombouwen je huidige elektrische fiets te laten herstellen of voor een nieuwe elektrische fiets. Aan u de keuze. Over kleuren en smaken wordt nooit gediscussieerd en zo is het ook met jouw voorkeur als het om een elektrische fiets gaat. Wim Vervaele begeleidt je vrijblijvend in die zoektocht. Wim Vervaele Nieuwstraat 30 8810 Lichtervelde wim@vervaele.be. Het gemakkelijkste is ons contacteren via het contactformulier. Maar je kan ons ook steeds bellen.
De specialist in elektrische vouwfietsen, absolute testwinnaar ANWB test 2017.
Onze passie en ervaring bouwen wij in onze fietsen. Een Shinga elektrische vouwfiets rijdt echt als een grote elektrische fiets. Compact, licht gewicht en duurzaam, zijn onze belangrijkste pijlers voor het ontwerp en productie. Anders dan de naam doet vermoeden, is Shinga een Nederlands merk.
Altijd een fiets op zak! Blue-bike.
Altijd een fiets op zak! Je eindbestemming ligt meestal verder dan waar trein tram of bus je brengen. Om die laatste kilometers vlot snel en comfortabel te overbruggen is er Blue-bike. Je vindt de blauwe stadsfietsen in heel België aan meer dan 50 trein tram en busstations en enkele PR's. Bij het terugkeren breng je de Blue-bike gewoon terug naar dezelfde locatie. Bestel nu je Blue-bike kaart en verplaats je op de meest snelle flexibele en aangename manier zonder file en parkeerproblemen! Blue-bike is een initiatief van NMBS B-parking De Lijn FIETSenWERK en Tec.
fiets ophangen
Routeplanner met Mappy. Vergelijk uw routes.
Vind de routebeschrijving in België en Europa op Internet en Mobiel.
elektrische 7 zitter
Frank Deboosere Fietsdagboek 2016. Frank Deboosere Fietsdagboek 2016. Frank Deboosere Fietsdagboek 2016.
fiets aanbieding
Fiets op een kabel Technopolis.
Het fietstochtje op een kabel 5 meter boven de grond is een spannend voorbeeld van de werking van zwaartekracht. Volg nauwgezet de instructies van de edutainer die je op de fiets helpt. Deze fiets is veilig. zolang je de regels volgt je binnenbeenlengte moet minimaal 70 cm zijn je mag niet zwaarder zijn dan 100 kg en je mag geen loshangende kledingstukken dragen. Wij raden iedereen die last heeft van hoogtevrees evenwichtsstoornissen coördinatieproblemen duizeligheid epilepsie enz ten zeerste af om te fietsen. Wens je dit advies te negeren of waag je je aan stuntwerk dan is dat op eigen risico. De fiets blijft in evenwicht op de kabel! Zelfs als je even naar één kant helt komt hij altijd weer mooi recht.
fiets op afbetaling
Fietsenwinkel Profile Eric Pellis De fietsspecialist Oud-Turnhout.
Weet je nog niet zo goed welke fiets het beste bij jouw wensen past of waar je op moet letten bij het kiezen van een elektrische fiets? Doe dan de test!
vochtbestrijding doe het zelf
Laat je fiets markeren! Oostende de Stad aan Zee.
Zijn de aangetroffen fietsen gemarkeerd dan is de kans veel groter dat ze worden terugbezorgd. Zo werden vorig jaar 94% van de gevonden gemarkeerde fietsen terugbezorgd. We raden iedereen dan ook aan om zijn of haar fiets te markeren. Laat je fiets markeren. Hiervoor kan je wekelijks terecht bij de dienst Gemeenschapswachten dit op woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur en vanaf nu ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur. Zij zullen gebruikmaken van een fraudebestendig label. Geraak je hier niet tijdig? Regelmatig trekken de Gemeenschapswachten ook naar de Oostendse wijken om fietsen te markeren of zijn ze paraat tijdens grote evenementen. Wens je een markeersessie in je bedrijf of organisatie? Vraag het aan bij de dienst Gemeenschapswachten T 059/56.20.44 of stuur een mail naar gemeenschapswachten@oostende.be. Lokale fietshandelaars doen mee!
razor elektrische step
Geen verzekering meer nodig voor elektrische fiets Gazet van Antwerpen.
Geen verzekering meer nodig voor elektrische fiets. Gisteren om 0300 door fem. De meeste elektrische fietsen hebben straks geen verzekering meer nodig. Andere toestellen zoals Segways hoverboards of monowheels evenmin. Minister van Consumentenzaken Kris Peeters CDV heeft een Koninklijk Besluit KB klaar dat de onduidelijkheid daarover uit de wereld helpt. Het kan niet dat mensen hierdoor hun fiets aan de kant zetten of beslissen er geen te kopen zegt Peeters.
online inkt kopen
Oxford Bikes Fietsen uit Sint-Niklaas sinds 1925.
Man Vrouw Elektrisch Kies je fiets. In 1925 startte Alfred Van Den Berghe in Sint Niklaas met de productie van zijn eerste fietsen. Nu 87 jaar later is Van Den Berghe NV uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Belgische fietssector en is Oxford een vaste waarde op de fietsmarkt. Voor het personeel is Oxford sterk in fietsen geen loze slagzin maar een ware passie en uitdaging. Een bewuste doelstelling bij het vervaardigen van iedere nieuwe Oxford Bike.
vochtbestrijding doe het zelf
Fiets De Standaard.
20/10/2015 Minister Weyts laat verplicht gebruik fietshelm verder onderzoeken. Het verplicht dragen van een fietshelm zal nog niet voor morgen zijn. Maar Vlaamse minister van Mobiliteit Ben Weyts N-VA wil het wel op de agenda plaatsen van het Vlaams Huis van Ve. Mobiliteit Ben Weyts Fiets Verkeersveiligheid. 19/10/2015 Helmplicht zal minder mensen doen fietsen. Een op de vier Vlaamse jongeren vindt dat het onveilig is om in ons land te fietsen.
google check website
Fietsen DR Bikes Home.
DR Bikes fietsen oosthoven oud-turnhout
13 inch laptop
Mijn fiets en ik AG Insurance.
Mijn fiets en ik. Oplossingen op maat voor de bescherming van de fietser en zijn fiets. Pack Fietser Een fietserverzekering die tussenkomt in uw medische kosten en een vergoeding uitkeert bij blijvende invaliditeit en overlijden. Pack Fietser Een fietserverzekering die de schade aan uw fiets en toebehoren vergoedt bij lichamelijke kwetsuren. Pack Omnium Een aanvulling bij de omniumverzekering van uw nieuw voertuig. Met dekking van uw winterbanden en vergoeding van uw beschadigde vervoerde voorwerpen waaronder uw fiets en uw fietsendrager.
sleutel afgebroken in slot

Contacteer ons