Op zoek naar wandelen in limburg?

 
wandelen in limburg
 
Wandelen in Limburg Riemst l Heerlijk Veelzijdig!
Zoek door deze site Zoeken. Home Inwonersinfo Nieuws Wandelen in Limburg. Wandelen in Limburg is een gemeenschappelijk project van de 3 Limburgse Regionale Landschappen en Toerisme Limburg vzw en wordt ondersteund door het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Om de kwaliteit van het wandelen in Limburg op een hoger niveau te tillen werden kaarten ontwikkeld die het volledige wandelaanbod van een streek weergeven. Ze zijn gebundeld in een handige wandelbox. Daarnaast werd de website www.wandeleninlimburg.be volledig vernieuwd. Met enkele eenvoudige zoekcriteria krijg je in een mum van tijd jouw ideale wandeling te zien.
illusionist dynamo
Wandelen in Limburg.
Origineel geschenk de cadeaubon van Jetairfly. Sunjets laat u genieten van Frankrijk. Ontdek dankzij Sunjets Kreta. Wie Limburg zegt denkt meteen aan de prachtige natuur. Maar ook de dorpen en stadskernen zijn een bezoekje waard. En hoe kan je die beter verkennen dan te voet? Geniet van een stevige wandeling op jouw eigen tempo en ontdek de schoonheid van het mooie Limburg. Zin om de stad te beleven? Er zijn wandelingen in o.a. Bilzen Bree en Hasselt. En omdat Hasselt zo veelzijdig is zijn er maar liefst 4 verschillende themaroutes Trendy Hasselt Creatief Hasselt Bohemien Hasselt en Exclusief Hasselt. De Jeneverroute is ook een aanrader.
iPower
Wandelingen in de Limburgse natuur Toerisme Limburg.
Deze reconstructie geeft een uitstekende indruk van de impact van deze Duitse versperring. Wandelen in Limburg wandelbox. Ongerepte heidegebieden uitgestrekte bossen rustige riviervalleien en schilderachtige dorpen Limburg heeft haar wandelaars heel wat te bieden. Via bewegwijzerde wandellussen over goed onderhouden paden worden wandelaars langs de mooiste. Wandelen in Limburg streekkaart Maasvallei. De streekkaart Maasvallei bied je een overzicht van alle wandelgebieden in het RivierPark Maasvallei. Alle wandellussen en hun startplaats staan aangeduid op deze handige kaart. Zo kan je er makkelijk de ideale wandellus uitkiezen.
SEO Page Optimizer France
GR tochten Limburg Georganiseerde GR-tochten GR-wandelen Grote Routepaden.
GR Limburg organiseert maandelijks een begeleide dagtocht over de mooiste GR-paden in onze streken. Ook halve dagtochten en meerdaagse tochten worden op regelmatige basis aangeboden. De verplaatsingen en de pendel terug naar startplaats gebeuren met de auto en/of het openbaar vervoer. Deelname aan de tochten is voorbehouden aan leden van Grote Routepaden. Niet-leden kunnen mee ter kennismaking. PRIJS 1 euro per tocht of 8 euro voor een volledig jaar. Carpoolparking Diepenbeek Deze carpoolparking ligt langs de Verbindingslaan te Diepenbeek. Ze is te bereiken via afrit 30 van de E313 en dit richting Diepenbeek.
SEO Page Optimizer Nederland
Wandelen Bosland het grootste avonturenbos van Vlaanderen.
De wandelroutes in deze gigantische landduinengebied nemen je mee door een afwisselend landschap van hoge duinen loofbossen en naaldbossen. De duinen in Hechtel zijn enig in hun soort in Vlaanderen en zelfs binnen Europa zeldzaam. Ook de bossen rondom waar je vooral berk en eik vindt zijn de moeite waard. In het wandelgebied Dommelvallei Heesakkerpark kronkelt de schilderachtige Dommel en ontdek je molens in een afwisselend landschap. Als je geluk hebt zie je in het voorjaar misschien wel het zeldzame groentje dagvlinder of in de zomer de kleine ijsvogelvlinder. Trek zeker ook wat tijd uit voor een bezoek aan de molens en het molenmuseum of bewonder kunstwerken onderweg!
Keyboost France
Wandelen in Limburg.
Dat Limburg niet enkel een fiets maar ook een wandelparadijs is wisten we reeds lang. Maar nu kun je dankzij de vernieuwde website www.wandeleninlimburg.be via een uitgebreid menu aan zoekopties de meest passende wandeling voor jou thuis opzoeken. Limburg is niet enkel de groenste provincie van Vlaanderen je vindt zelden een grotere diversiteit van landschappen. Elke streek heeft een eigen identiteit.
Heerlijk wandelen in Noord Limburg. Ontdek de vele wandelroutes.
Ontdek de vele wandelroutes. Tijdens een wandeling in Noord Limburg kunt u in twee uur tijd wel vier verschillende landschappen doorkruisen! Dankzij de bossen stuifduinen akkers broekbossen beekdalen Peellandschappen en Maasoevers is wandelen in de regio altijd afwisselend. In Noord Limburg zijn veel wandelroutes uitgezet. Zo zijn er wandelroutes met een thema speciale routes om te wandelen met kinderen en cultuurhistorische wandelingen beschikbaar. Verschillende wandelroutes doorkruisen de twee nationale parken de Maasduinen en de Groote Peel en mogen beslist niet overgeslagen worden! Bekijk in de webwinkel. Kunst en cultuur 21.
Bokrijk Wandelen.
Ontdek 550 hectare pure afwisseling. Maak een gezonde wandeling of fietstocht in de mooie natuur. Toerisme Limburg vzw en het Provinciebestuur Limburg investeerden bovendien in het innovatieve fietstraject Fietsen door het water. Zo fiets je dwars door een vijver zonder nat te worden. Daarnaast wordt ook het open vijver en moeraslandschap hersteld. Als wandelaar haal je je hart op in het 550 hectare grote park van Bokrijk. Kies één van de vijf uitgestippelde routes van 15 tot 95 km in het vijvergebied De Wijers. Hou ook even halt bij het Arboretum.
Wandelen Kattevennen Toegangspoort.
Home / Kattevennen / Wandelen. Laat je inspireren door de natuur van Kattevennen en ga op stap in het bos. Het wandelgebied Kattevennen telt een aantal bewegwijzerde routes die je op de mooiste plekjes in het dennenbos brengen. Zo is de vallei van Kattevennen een prachtig stukje natuur dat je zeker gezien moet hebben. In Kattevennen vind je een aantal bewegwijzerde routes. De parking van de Toegangspoort Kattevennen Planetariumweg 18 3600 Genk. De instapplaats Heempark Hoogzij 7 3600 Genk. De instapplaats Grot O.L.V. Lourdes Veugenstraat 48 3690 Zutendaal Wiemesmeer.
Wandelroutes in de provincie Limburg.
Wandelen slapen in een. Zoeken met formulier kaart. Wandelroutes in de provincie Limburg. Kaartgegevens OpenStreetMap auteurs CC-BY-SA. Kies een gemeente om het aanbod aan wandelroutes te bekijken. Logeren in deze provincie.
Ontspannen natuurwandelingen in Zutendaal Limburg.
Bezoekerscentrum Lieteberg is de ideale uitvalsbasis voor sportievelingen die graag natuurwandelingen maken in Limburg. Vanuit ons onthaalcentrum kan je op tocht door de prachtige natuur van Zutendaal de bosrijkste gemeente van Vlaanderen. Aan Lieteberg vertrekken namelijk diverse wandelroutes. Je kan hier ook diverse wandelkaarten kopen. De meeste wandelingen die vertrekken vanuit Lieteberg liggen buiten het Nationaal Park behalve het Vierlandsherenpunt. Tijdens deze natuurwandelingen maak je kennis met enkele bekoorlijke natuurgebieden op de zacht glooiende zuidrand van de Hoge Kempen.

Contacteer ons