Meer resultaten voor wandelroutes limburg

 
wandelroutes limburg
 
Top 5 wandelroutes in Zuid-Limburg.
Zuid-Limburg kent diverse natuurgebieden die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. Met onze tientallen wandelroutes leer je al deze pareltjes kennen en ontdek je het echte Zuid-Limburg. Onderstaand vind je de 5 populairste wandelroutes van dit moment. Ontdek de kastelen in het Geuldal of verken je liever de historische straten van Eijsden of Vaals?
reinigen mazouttank
Limburgse wandeling is Wandelroute van het Jaar Het Belang van Limburg.
Wandelaars ontdekken er een afwisselende en grotendeels onverharde drielandentocht door een grote verscheidenheid aan landschappen, klinkt het. Een wandeling rondom Zuid-Limburg haalde het van wandelroutes GR 512 Brabantse Heuvelroute, het Roots Natuurpad dwars door Nederland, het Wandelnetwerk Vlaamse-Ardennen en een reeks nieuwe wandelingen in het Thorpark in het Nationaal Park Hoge Kempen.
NAD
GR tochten Limburg Georganiseerde GR-tochten GR-wandelen Grote Routepaden.
GR tochten Limburg. GR Limburg organiseert maandelijks een begeleide dagtocht over de mooiste GR-paden in onze streken. Ook halve dagtochten en meerdaagse tochten worden op regelmatige basis aangeboden. De verplaatsingen en de pendel terug naar startplaats gebeuren met de auto en/of het openbaar vervoer.
gps tracking
België, Limburg Wandelroutes in lus met routekaart en GPS-tracks.
In de provincie Limburg was er het eerste knooppuntennetwerk voor fietsers en is terecht ook het Fietsparadijs. Maar ook wandelaars komen er niets tekort. De natuur is zeer verscheiden in deze provincie maar ook de steden. Wat ze wel allemaal wel gemeen hebben: kleinschaligheid, daardoor voel je er zich onmiddellijk thuis. Borgloon, parel van Haspengouw. Start: Grootloonstraat, 3840 Borgloon. Groen wandelboek deel 2. Start: Planetariumweg 1, 3600 Genk. Groot-Gelmen: landelijk Haspengouw. Start: Bergstraat 1, Mettekoven. Hoge Kempen: wandelroutes en fietsroutes.
6 wandelingen, warm aanbevolen door HET BELANG VAN LIMBURG.
Zes dappere gemeenten werden bereid gevonden om een originele, ontspannende en vooral gemakkelijk toegankelijke wandeling voor te stellen. Dankzij de gastvrijheid van Beringen, Bilzen, Borgloon, Diest, Ham en Riemst kan Het Belang van Limburg u 5 prachtige stukjes Limburg en een heel mooi deel van Vlaams Brabant presenteren.
Wandelen in Limburg.
Via deze kaarten krijg je een beschrijving van de unieke planten en dieren, monumentale bomen en culturele of historische bezienswaardigheden die je ontdekt tijdens de wandeling. De website www.wandeleninlimburg.be is het resultaat van de samenwerking tussen de drie Limburgse Regionale Landschappen en Toerisme Limburg.
Wandelen Toerisme Limburg.
Onze wandelroutes, allemaal genoemd naar een trappistbier, brengen je langs het rijke verleden en de prachtige natuur van de streek. 15x wandelen in de paasvakantie. Met deze 15 wandelingen heb je geen excuus meer om tijdens de paasvakantie binnen te blijven. Wandelen in Limburg.
Duinengordel actie en topnatuur in Belgisch Limburg.
Wandelingen Bolderberg te Heusden-Zolder in Limburg.
Vervolgens gaat de wandeling door de bossen en langs de vijvers van Terlaemen die bij het gebied De Wijers horen, naar de Kluis van Bolderberg met een zicht op het kasteel van Terlaemen. Nadien gaan we door de bossen van Vogelzang naar het natuurgebied De Waterlozen om zo terug naar het beginpunt te wandelen. Hieronder kan je de wandeling downloaden voor Garmin toestellen. Tijl van Limburg.
Wandelen Kattevennen Toegangspoort.
Klik hier voor meer info of het downloaden van een routekaartje.: Via deze routes kan je bovendien ook aansluiten op andere wandelgebieden in het Nationaal Park en dit via de langeafstandswandeling die alle wandelgebieden verbindt. Nieuw: een vierde wandelroute die in Kattevennen vertrekt.
Wandelgids Zuid-Limburg: Wandelroute Remersdaal.
Onderweg geniet u van prachtige panorama's' en de vakwerkhuisjes in Veurs. Kijk voor meer routes in het land van Herve, Basse Meuse en Voerstreek op de OVERZICHTSKAART. Une promenade boisée et ardue à travers la belle région des Fourons avec des côtes et des descentes.

Contacteer ons