Op zoek naar lange wandeltochten?

 
lange wandeltochten
 
ANWB Wandelen Vind uw ideale wandelroute!
Volop wandelroutes! Zoek koop of beoordeel een wandelroute meerdaagse wandelroutes wandelen met de hond en heerlijke dagwandelingen.
zwarte lijst nationale bank
ANWB Langeafstandswandelen voor beginners.
Zoek in alle voordelen. Deel 1 van 0 naar 10 km. Een derde van alle Nederlanders wandelt elke week een uur of langer. Maar af en toe een boswandeling is nog geen Pieterpad of Vierdaagse. Wil jij je wandelskills op een hoger plan tillen? Wij helpen je graag op weg. Zo train je voor de 50 km! De kans is groot dat je wilt gaan wandelen. Anders was je hier niet!
monitor touchscreen
Langeafstandswandelpaden De lange wandelroutes in Rijnland-Palts.
De Ahrsteig bij Karlskopf Baches. Wandelroute Soonwaldsteig met uitzicht vanuit de Lange Heinrich. Wandelen op de Moselsteig met uitzicht over romantische stadjes wijnbergen en de kronkelingen van de rivier. De wandelroute Soonwaldsteig bij de Kreuzbachklamm een romantisch plekje aarde. Wandelroute Pfälzer Höhenweg Burcht Falkenstein. Uitzicht op de König Konrad Felsen op de Lahnwanderweg. Op de Eifelsteig heef toen zicht over de Kronenburger See. Wandelen op de Pfälzer Weinsteig bei Leinsweiler. Wandel net als dit stel op de Filsener Ley op de Rheinsteig.
vaatwasmachine
Wandelroutes in Drenthe.
Natuurlijk is er het voormalig Kamp Westerbork waar de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog tastbaar wordt. Daar tegenaan ligt de grote radiosterrenwacht. Drenthe is geschikt voor zowel korte dagwandelingen als voor lange meerdaagse wandeltochten. Er lopen drie LAWs door Drenthe. Maar in de nationale parken kun je ook prima voor een dagtocht terecht. Met knooppunten is het gemakkelijk om je eigen wandelroute te plannen. Wandelroute Norger Esdorpenlandschap in Norg vlak bij Assen Drenthe. Wandel door het Norger Esdorpenlandschap een gebied waar maar liefst 72 verschillende vogelsoorten broeden.
Vloerkleed Rond
Wandelroutes in Zweden VisitSweden De officiële website over toerisme in Zweden.
Die is er niet. Een aantal paden door lagere gebieden start vanuit de grote steden. Zo begint de 130 km lange Roslagsleden direct buiten Stockholm om vandaar door diepe bossen over heuvelig terrein en langs Vikingbegraafplaatsen middeleeuwse kerken meren en strandjes naar het noordelijker gelegen Norrtälje te lopen. Dit deel van Zweden in Grisslehamn markeert het eindpunt van de 1400 km lange E6 Euroroute die van start gaat in Malmö in het uiterste zuiden van Zweden en Skåne Halland Östergötland en Sörmland doorkruist voordat hij de rand van de hoofdstad Stockholm bereikt. En als je toch in Skåne bent probeer dan de 140 km lange Åsleden in die provincie eens.
italiaans restaurant rotterdam
Wandelsport Vlaanderen.
Onze wandelclubs staan jaarlijks garant voor zo'n 2000 wandelorganisaties goed voor 1.700.000 deelnames. Ben jij ook zo verzot op wandelen? Kom gerust eens wandelen op één van onze organisaties. Voor het volledige aanbod van wandeltochten kan u terecht op onze wandelkalender Walking in Belgium. De regionale wandeldagen staan garant voor een ganse dag wandelen en beleving. Vanuit vijf karaktervolle gaststeden wordt een brede waaier aan wandelmogelijkheden aangeboden. Een uniek wandel familie evenement waarbij doorwinterde wandelaars telkens de mooiste en groenrijkste plekjes van de Vlaamse provincies doorkruisen. Kleine en grote avonturiers kunnen zich telkens uitleven op de kortere wandellussen. Voor gezinnen met kinderen 12 jaar wordt de regionale wandeldag een ware ontdekking aan de hand van een 4km lange KIDSwandeling.
loodgieter amsterdam
Meerdaagse wandelroutes in Oostenrijk.
Een overzicht van meerdaagse trektochten in Oostenrijk per deelstaat.
gordijnhaken
GR-Wandelen Grote Routepaden.
RV Route Overzicht Walloni. Grote Routepaden of GR-paden zijn wandelroutes over lange afstand. Je kan ze volgen met behulp van wit-rode of geel-rode markeringen en een topogids. Het is nooit de snelste route van A naar B wel de meest aantrekkelijke. Het is die ononderbroken lijn die een GR bijzonder maakt! GR-paden doen de mooiste stukjes van België aan. Ze loodsen je mee naar prachtige landschappen en dorpen met ongekende charme. Vergeten dorpen en charmante oevers liggen op je pad. Historische kernen zijn nooit veraf. Je stapt zoveel mogelijk over onverharde paden. Klik hier voor georganiseerde tochten langs GR paden. Uitgewerkte GR arrangementen vind je hier.
restaurants bussum
Wandelroutes Vlaanderen Wandelroutes Belgie.
U vindt hier alle info over wandelroutes in Vlaanderen en Belgie met beschrijving en plannetje. U vindt er ook een wandelrouteplanner voor wandelroutes in Belgie
Markten Den Haag
WANDELPADEN L.A.W.V.Via-Via voor wandelrouten en wandelingen. WANDELPADEN L.A.W.V.Via-Via voor wandelrouten en wandelingen.
Wandelrouten en wandelingen in Europa Ardennen Zwitserland Engeland FrankrijkBelgi Duitsland Oostenrijk
yoga meppel
Training je lichaam voorbereiden op een lange afstands wandeltocht.
Nu we de wandeling naar Santiago de Compostela een paar jaar in het voren hebben geplanned hebben we ruimschoots tijd om onze voeten en benen te laten wennen aan het lopen van lange afstanden. We trainen door het lopen van georganiseerde wandeltochten en door het wandelen van zelf uitgestippelde routes. Op de website van de Nederlandse wandelorganisatie het KNBLO staat een wandelagenda. Hier kun je vrij eenvoudig een wandeling zoeken van een afstand en op een locatie die op dat moment het meest geschikt voor je is. Nadeel en voor sommigen wellicht een voordeel van deze wandeltochten vind ik dat je met een grote groep mensen start.
mediums paragnosten

Contacteer ons