Meer resultaten voor wandeltochten 2016

 
wandeltochten 2016
 
Wandeltochten.
Prijs leden: 110, niet leden: 150., Vrije start tussen 8 uur en 15 uur. Startplaats: Feesttent Lindeplein Kloosterstraat Sijsele. Afstanden: 4 7 13 17 23 km. Prijs leden: 110, niet leden: 150., Vrije start tussen 8 uur en 15 uur.
gps
Archief wandeltochten Sport Vlaanderen.
Een eerste stukje wandelparcours leidt je over de heringerichte spoorwegbedding en Hertoginnedal tot bij het Roklooster. Hier duik je het Zoniënwoud in en wandel je tot in Jezus-Eik, het rustpunt voor de middag. In de namiddag wandel je opnieuw door het Zoniënwoud om aan te komen in het Tenreuken-en Senypark.
werfafsluiting
De wandelkalender.
Joseph Hartman TEL 061/21 23 58. 29 APR ZO. 9660 Brakel Oost-Vlaanderen Everbeekse Wandeltochten vzw. Jurgen De Mets TEL 055/43 17 50 GSM 0475/98 25 87. 29 APR ZO. 2930 Brasschaat Antwerpen W.K. Noordergouw Brasschaat vzw. gemeente Brasschaat en RBK Antwerpen.
https://www.patistmakelaardij.nl/36-9e9b/makelaar-driebergen
Everbeekse wandeltochten Alles over de Everbeekse wandeltochten.
Wandelclubs, klik op de afbeelding om in te schrijven! Hou je van wandelen, midden in de natuur, individueel of in groep, dan zit je goed bij de EVERBEEKSE WANDELTOCHTEN vzw, aangesloten onder nummer 3282 bij de sportfederatie Wandelsport Vlaanderen vzw.
airco kopen
Wandelsport Vlaanderen.
Hét tijdschrift van Wandelsport Vlaanderen vzw. Raadpleeg onze wandeltochten nu ook via de gratis mobiele app. Download de app wandeltochten in de App store of Google Play store en installeer deze op je smartphone. Bekijk HIER de berichten rond startplaats wijzigingen bijkomende organisaties.
Wandelagenda: het complete overzicht in Nederland Wandel.nl.
Aangesloten lid-organisaties van KWBN organiseren samen meer dan 1500 een of meerdaagse wandeltochten per jaar waaraan naar schatting 500.000 wandelaars deelnemen. Ben jij een van die wandelaars? Dan vind je hieronder de wandelagenda met een overzicht van alle wandelevenementen. Zoek jouw wandeltocht in de Wandelagenda.
Archief Evenementen Wandelkrant.be.
Wandeltocht in de omgeving van Stokrooie; een deel van het parcours loopt samen met de Mars" van het Elfde" die ook op deze dag georganiseerd wordt en waarbij de startzaal van deze tocht ook een rustplaats voor de Mars is.
De wandelkalender.
Walking in Belgium 2018. Parcours permettant dès le départ de découvrir les faubourgs verts de la ville dAth ainsi que les villages proches tels que Irchonwelz, Ormeignies et enfin en fonction des distances choisies, Autreppe, Moulbaix et quelques autres encore.

Contacteer ons