Resultaten voor wandelen in belgie

 
wandelen in belgie
 
Wandelcaches in België Het nest van Nachtraaf.
Het nest van Nachtraaf. Hieronder volgt een lijstje van Belgische wandelcaches die door mede-geocachers zijn opgegeven als zeer mooie geocaches. Men kan zijn bijdrage doen door een postje te plaatsen op het belgische geocaching forum door mij een bericht te sturen of door te reageren op dit bericht. Heb jij ook een mooie Belgische wandelcache gemaakt die nog niet voorkomt in dit lijstje? Laat me zeker weten over welke cache het gaat en hoelang deze is.
Wandelgidsen Uitgeverij Lannoo.
Wandelgidsen
Oostkantons Home.
De Oostkantons bevinden zich in het hartje van het Europees cultuurlandschap Eifel-Ardennen. Dit uniek wandelland strekt zich uit van het Belgisch-Duits-Nederlands drielandenpunt in het noorden tot aan het Belgisch-Duits-Luxemburgs drielandenpunt in het zuiden. In het midden van deze streek ligt het Duits-Belgisch natuurpark Hoge Venen-Eifel. Het land van Eupen en het Geuldal in het noorden kenmerken zich door een licht heuvelend landschap dat dan overgaat in het uitgestrekte Hertogenwoud 20.000 ha. Op de heuvels begint het natuurreservaat Hoge Venen een hoogplateau met turf en veengebieden uniek in Europa. Hier bevindt zich het hoogste punt van België Botrange 694 m. De 14 wandelingen van maximum 12 km doorkruisen weiden en bossen riviertjes en kabbelende beekjes de mooiste rijkdom die de natuur ons schenkt.
Wandelroutes Vlaanderen Wandelroutes Belgie.
De wandelroutes zijn ingedeeld per gemeente of per route bij de meeste zal je een plannetje en routebeschrijving aantreffen. Kies je wandeltocht naar keuze uit de lijst van 1000 wandelroutes.
BELGIË WANDELREIZEN ZuiDERHuiS.
Wandelen in de Ardennen. Wat dacht je van een vakantie in eigen land? België heeft heel wat meer te bieden dan een populaire kuststrook en indrukwekkende cultuursteden. De Ardennen liggen vlakbij en toch waan je je ver weg door de zalige rust de uitgestrekte bossen en de glooiende landschappen. Misschien spot je wel een ree of everzwijn? Na een flinke herfstwandeling geniet je s avonds voor het knetterende haardvuur van een heerlijke Ardeense maaltijd. Wandel in het hart van de Ardennen langs de snelstromende Ourthe in groep of individueel.
Welkom op mijn Ardennewebsite.
De 10 beste wandelroutes in Belgische Ardennen TripAdvisor.
Beste wandelroutes in Belgische Ardennen België. Wat te doen in Belgische Ardennen. Wandelroutes in Belgische Ardennen. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar. Verhuur van uitrusting 13.
Natuurgebieden zoeken Natuurpunt.
Vallei van de Zwarte Beek Laren Lummen. Vallei van de Zwarte Beek Lummen Venusberg Schurfert. Vallei van het Merkske. Vloeiweiden in de Watering. Waverwoud Hondsbossen Brede Zijp. Zilverberg Brongebieden van de Vossel. Zwalmvallei Vossenhol Kloosterbos Steenbergse Bossen Boterhoek Jansveld Jan De Lichte Bruul. Home Natuurgebieden Zoek natuurgebieden.
Trekkings.be Thru-Hiking Wandelen over lange afstand.
Onderweg zien we het Kempense Mol langs alle zijden Waterplassen zandontginningen bossen brede kanalen met jaagpaden en veel gehuchten. Sinds 2009 het visitekaartje van wandelen in de Eifel. Ontworpen volgens de strengste criteria voor een Duitse Premiumweg brengt de Eifelsteig 313 km afwisseling over panoramische paden trajecten in beek en riviervalleien rotsige passages grote loofwouden en oude dorpen. Een tocht N-Z van Aken helemaal tot de Porta Nigra van Trier volgens het concept dat wandelen 100 % genieten. Pad van Koning Dagobert II 113 km. Ooit regeerde koning Dagobert II in het Noordfranse plaatsje Stenay over een rijk met de naam Austrasië. De merovingenkoning werd in 675 vermoord in een bos.
Grote Routepaden wandelen en fietsen over lange afstand.
Tablet smartphone computer het beeld past zich automatisch aan naar elk formaat. De Groote Oorlog in de Westhoek. Door het Hageland en het Dijleland. GR 12 Amsterdam Parijs Deel Vlaanderen. GR 128 Vlaanderenroute Frans Vlaanderen. GR 129 Dwars door Belgi Vlaanderen. GR 131 Krekengebied Ieperboog. GR 5 Noordzee Middellandse zee Deel Vlaanderen. GR 512 Brabantse Heuvelroute. GR 561 Kempen Maaspad. GR 564 Kempen Condroz. GR 5A Wandelronde van Vlaanderen Noord. GR 5A Wandelronde van Vlaanderen Zuid. Langs de Antwerpse Fortengordel. Langs sporen van de Groote Oorlog. LF 1 Noordzeeroute Deel Vlaanderen. LF 2 Stedenroute Deel Vlaanderen.
Wandelen in Limburg.
32 km 41 km 121 km. Bokrijk is meer dan het openluchtmuseum en een gigantische speeltuin. Je kan in en rondom het park ook heerlijk wandelen. Duik de natuur in en ga op zoek naar de uitgestrekte waterpartijen vol met eenden en andere watervogels. Wandelroutes die voldoen aan uw zoekcriteria. Bokrijk-Kiewit Bokrijk Museum meer verberg info. 41 km 121 km 819 km. Ontdek eens de andere kant van Bokrijk en wandel over het uitgestrekte domein tussen de grote vijvers. Bekijk de vogels vanuit een van de vogelijkhutten en geniet van de rust van Bokrijk tot in domein Kiewit.

Contacteer ons