Meer resultaten voor wandelen met hond

 
wandelen met hond
 
Wandeling met de hond ListMinut.
Wandelen met de hond in Antwerpen. Wandelen met de hond in Brugge. Wandelen met de hond in Gent. Wandelen met de hond in Hasselt. Wandelen met de hond in Kortrijk. Wandelen met de hond in Leuven. Wandelen met de hond in Mechelen.
http://www.leemanskredieten.be/lenen/simulatie/
Wandelen Gemeente Oud-Turnhout.
Zeven bewegwijzerde wandelingen leiden u door de woonkernen Centrum, Oosthoven en Zwaneven. Het vertrekpunt wordt aangegeven met een zeshoekig bord. U volgt de houten paaltjes met schuin aangezaagde kop. De bewijzering heeft voor elke wandeling een andere kleur. Wandeling De Laks.
stropdassen.nl
Wandelen/hiken met een hond Hiking.be.
Speel eerst met de hond, maak het leuk en maak het ontspannen. Nadat de hond zijn grootste energie kwijt is, lijn hem aan en ga 100 of zelfs maar 50 meter wandelen in een drukke straat niet superdruk, gewoon druk.
seo sea
Waar wil je gaan wandelen? Natuurpunt.
Waar wil je gaan wandelen? Wandelen en fietsen. Wandelroute Apply Wandelroute filter. Fietsroute Apply Fietsroute filter. Geen route Apply Geen route filter. Tussen 5 en 15 km Apply Tussen 5 en 15 km filter. Meer dan 15 km Apply Meer dan 15 km filter. Minder dan 5 km Apply Minder dan 5 km filter. Honden zijn welkom, maar moeten wel aan een leiband. Apply Honden zijn welkom, maar moeten wel aan een leiband. Eten en drinken Apply Eten en drinken filter. Vogelkijkhut Apply Vogelkijkhut filter. Toegankelijk voor kinderwagens Apply Toegankelijk voor kinderwagens filter. Bezoekerscentrum Apply Bezoekerscentrum filter. Speelnatuur Apply Speelnatuur filter. Toegankelijk voor rolstoelen Apply Toegankelijk voor rolstoelen filter. Honden zijn niet toegelaten. Apply Honden zijn niet toegelaten. Zoek op postcode, plaatsnaam, provincie of naam van het natuurgebied. Bekijk de kaart met alle natuurgebieden van Natuurpunt.
zonnepaneel
Wandelen met de hond.
Jan, Kia en Teckels geven een overzicht van een aantal plaatsen waar u met uw hond onaangelijnd kunt wandelen. Tim Meulemeester heeft op deze site zijn wandelingen in Belgi op een rijtje gezet zodat ook andere wandelaars al dan niet met hond deze wandelingen van naderbij kunnen bekijken.
Hondenwandeling met de hond het bos in Wandelroute RouteYou.
Hondenwandeling met de hond het bos in. RouteYou Toerisme Roeselare Routes Hondenwandeling met de hond het bos in. 1038 keer bekeken Publiek. Naar gps of computer. Toevoegen aan favorieten. Voorstellen als Aanrader. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.
Honden moeten aan leiband in De Liereman Oud-Turnhout Het Nieuwsblad.
Medewerker Luc Van Gompel en boswachter Jef Clymans zijn formeel: alle honden moeten aan de leiband in De Liereman. Alleen de honden van de schaapherder die de heideschapen hoedt, mogen vrij rondlopen om de kudde in het gareel te houden. De voorbije dagen hebben twee honden een klein bloedbad aangericht in het natuurgebied. Boswachter Jef Clymans: Zaterdag was een mevrouw met haar hondje aan de leiband aan het wandelen.
Dierenasiel Leiestreek Diensten.
Informatie verschaffen aan de jeugd. Een bezoek brengen aan het dierenasiel, het verzorgen van en wandelen met de honden kan door scholen en verenigingen worden aangevraagd. Wandelen met de honden kan men in de namiddag van 14 tot 17.30 uur en vanaf de leeftijd van 16 jaar.
Hondersteboven Mag jouw hond ook niet snuffelen tijdens het wandelen?
Gaan wandelen met je hond is enerzijds een verantwoordelijkheid die je hebt als baasje. Anderzijds kan het voor heel wat gelukzalige momenten zorgen. Jammer genoeg merk ik dat het wandelen voor vele mensen een ware opdracht en sleur wordt omdat ze zich gebonden voelen aan allerlei regeltjes.
Wat als je hond mocht kiezen: de vijf beste bossen in België Beestige Baasjes.
Vrolijk op stap. Wat als je hond mocht kiezen: de vijf beste bossen in België. Met je hond door je buurt of wijk wandelen is natuurlijk ontspannend, maar wandelen wordt pas echt leuk als je samen een prachtig bos kan verkennen.
Hondenzones Agentschap voor Natuur en Bos.
In onze natuurgebieden vind je speciaal afgebakende hondenlosloopzones waar je hond vrij kan ronddartelen, onder toezicht van zijn/haar baasje natuurlijk. Op alle andere plaatsen in onze natuurgebieden moet de hond wél aan de leiband en op de paden blijven. Niet alleen kinderen en volwassenen zijn vaak bang voor onbekende viervoeters. Maar ook broedende vogels en andere dieren ondervinden last van rondsnuffelende honden die van de paden gaan. Hieronder vind je enkele van onze domeinen met fantastische hondenzones, onderaan vind je ze allemaal aangeduid op kaart.

Contacteer ons